دکتر سید مهدی خلیق رضوی
پس از اتمام دوره کارشناسی در رشته علوم کامپیوتر دانشگاه تهران، دکتری خود را در رشته مغز و علوم شناختی از دانشگاه کمبریج اخذ کرد. سپس برای گذرندان دوره پسادکترا در زمینه هوش مصنوعی در دانشگاه MIT مشغول به کار شد. او همزمان، استارتاپ خود را برای تشخیص زودهنگام زوال عقل (Dementia) توسعه داد و هماکنون همبنیانگذار و مدیر علمی شرکت سهامی عام Cognetivity در لندن است. سپس به ایران بازگشت و استادیار پژوهشگاه رویان در تهران شد. پس از آن، شرکت خوشه (خردورزان شهر هوشمند) را راهاندازی کرد و هماکنون همبنیانگذار و مدیرعامل شرکت خوشه و شتابدهندهی زیرمجموعهی آن، همتک، میباشد.
دکتر عمار جلالی منش
دکتری مهندسی صنایع را از دانشگاه صنعتی امیرکبیر دریافت کرد و سپس برای فرصت تحقیقاتی به دانشگاه پلیتکنیک مونیخ رفت. در سوابق حرفهای او فعالیتهای متنوع زیادی وجود دارد؛ از مشاوره و مدیریت پروژههای فناوری اطلاعات در سازمان هواپیمایی کشوری، وزارت راه، شرکت کنترل ترافیک تهران تا موضوع رسالهی دکتری او در زمینهی توسعه مدل چند عاملی چند سطحی برای بررسی اثرات رادیوتراپی بر رشد تومورهای سرطانی. او هماکنون عضو هیئت علمی پژوهشگاه ایرانداک است و به مدلسازی و شبیهسازی سیستمهای پیچیده، دادهکاوی، محاسبات سلامت، برنامهریزی استراتژیک و تجزیه و تحلیل و طراحی سیستمهای اطلاعاتی میپردازد. علاوه بر فعالیتهای پژوهشی، مدیر عامل شرکت اسباببازی چوبین و همبنیانگذار استارتاپ روبین است و رویاهایش برای ساخت یک ربات تعاملی برای کودکان را به واقعیت تبدیل میکند. او هماکنون به عنوان مدیراجرایی و مشاور کسبوکار در شرکت خوشه و شتابدهنده همتک فعالیت میکند.
دکتر آزاده محبی
پس از اخذ کارشناسی ارشد در رشته مهندسی سیستمهای اقتصادی-اجتماعی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، برای گذراندن دوره دکترا، راهی کانادا شد. او دکترای خود را در رشتهی طراحی مهندسی سیستمها از دانشگاه واترلو کانادا اخذ کرد و هماکنون استادیار پژوهشکده فناوری اطلاعات در پژوهشگاه ایرانداک است و عمده فعالیتهای پژوهشی او در زمینه دادهکاوی، سیستمهای هوشمند، یادگیری ماشین و شناسایی الگو است. علاوه بر فعالیتهای پژوهشی به توسعه کسبوکارهایی در زمینه اینترنت اشیا و هوش مصنوعی میپردازد و هماکنون مدیریت بخش تحقیق و توسعه را در شتابدهنده همتک برعهده دارد.
دکتر مرضیه زرینبال
کارشناسی ارشد و دکتری خود را در رشته مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی امیرکبیر اخذ کرد و هماکنون استادیار پژوهشکده فناوری اطلاعات در پژوهشگاه ایرانداک است. موضوع رسالهی دکتری او در زمینه توسعه سیستم پردازش فازی جهت تشخیص تومورهای سیستم اعصاب مرکزی است و هماکنون فعالیت پژوهشی خود را در حوزههای یادگیری ماشین، بازشناسی الگو، پردازش تصویر و منطق فازی دنبال میکند. او چندین تجربه پژوهشی نیز در زمینه بازیوارسازی و معنابخشی انجام داده است. او در حال حاضر مدیریت بخش نوآوری و ایدهپردازی در همتک را عهدهدار است.
دکتر الهام یاوری
پس از گذراندن دوره کارشناسی در رشته مهندسی کامپیوتر از دانشگاه صنعتی شریف و با تجربهی کار روی نرمافزار سهبعدیساز تصاویر دوبعدی MRI، راهی ایالت سن حوزه آمریکا شد و کارشناسی ارشد مدیریت مهندسی را از دانشگاه ایالتی سن حوزه اخذ نمود. دوره دکتری را در رشته مهندسی صنایع در دانشگاه برکلی کالیفرنیا گذراند و موضوع رساله او ارائه یک روش مبتنی بر شبیه سازی کامپیوتری برای بهینه سازی رتبه بندی گزینه ها در سیستم های تولید کالا و خدمت بود. سپس به ایران بازگشت و استادیار دانشکده مهندسی صنایع و سیستمها در دانشگاه تربیت مدرس گردید. او هماکنون مشاور کسب و کار در شتابدهنده همتک میباشد.

مریم محمدی
پس از اتمام دوره کارشناسی مهندسی صنایع، کارشناسی ارشد خود را در رشتهی MBA در دانشگاه امیرکبیر اخذ کرد و از دوران دانشجویی با شرکتها در زمینه مشاوره مدیریت، تدوین استراتژی و مدیریت عملکرد به فعالیت پرداخت. او به خاطر علاقهمندی به تکنولوژی های روز و کاربردی کردن آن در زندگی افراد، در زمینه توسعه و رشد کسب و کارهای حوزه اینترنت اشیا و هوش مصنوعی شروع به فعالیت کرد و اکنون به عنوان مدیر پروژه در شتابدهنده همتک فعالیت میکند.
صدیقه قنبرزاده
پس از اتمام دوره کارشناسی در رشته فیزیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیر، برای ادامه تحصیل در زمینهی فیزیک مواد زیستی راهی دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان شد و در دوره کارشناسی ارشد و دکتری خود، به پژوهش در زمینه خواص مکانیکی هستهی سلولهای بنیادی جنینی پرداخت و دینامیک این سلولها را با استفاده از مدلهای فیزیکی و به کارگیری تکنیک های پردازش تصویر مطالعه کرد. او همزمان به حوزههایی همچون ارزشآفرینی، کارآفرینی، و مسئلههای سازمانی مثل رهبری، مهارت کار تیمی، مذاکره و … علاقهمند شد و از این طریق به همتک پیوست. او هماکنون به عنوان معاون اجرایی در شتابدهنده همتک مشغول به کار است.